Rólunk

Cégünket 2017-ben alapítottuk orvosi képalkotó berendezések forgalmazása, üzemeltetése és szervízelése főtevékenységi körökkel. Cégünk rendelkezik a fenti feladatok ellátásához szükséges minőségbiztosítási tanúsítványokkal ISO9001:2015, ISO14001:2015 és NCAGE minősítéssel.

Rövid történelmünk alatt már számos közbeszerzési pályázatot nyertünk, valamint privát diagnosztikai központok beszállítói lettünk. A megvalósított projektek között volt egyedi gépszállítás és több különböző modalitást magában foglaló összetett projekt is.

Eddigi tevékenységünk eredményeként a teljes telepített bázisunk mérete eléri a 150 berendezést. Ebből 49 darab c-íves röntgen berendezés, 59 darab digitális mobil röntgen berendezés, 29 darab ultrahang berendezés, a fennmaradó rész telepített röntgen és CT berendezések. Közel 30 darab berendezésünk került telepítése a Pécsi- és a Szegedi Tudományegyetemen, valamint a Debreceni Egyetem Képalkotó Klinikáján.

C-íves berendezések között szerepelnek az egyszerű képerősítős berendezések és a komplex intervenciós direkt digitális berendezések, valamint a 3D képalkotásra is képes ortopédiai berendezések is.

Az ultrahang diagnosztikai berendezések eloszlása is igen változatos a csúcsteljesítményű kardiológiai berendezéstől az egyszerű hordozható mammográfiás egységig.

Magyarországon általunk képviselt gyártók:

 

Ziehm ImagingZiehm Imaging GmbH (Németország): C-íves műtői röntgen berendezések, valamint mini C-íves berendezések (Orthoscan (USA)). A világ vezető c-íves gyártója, évente több, mint 2000 legyártott berendezéssel.

 

Shimadzu LogoShimadzu Corporation (Japán):  A Shimadzu termékpalettája igen széles. Rendelkezik digitális mobilröntgen berendezésekkel, padlóra- vagy mennyezetre szerelt röntgen berendezésekkel, felvételi-átvilágító berendezésekkel, valamint angiográfiás berendezésekkel egyaránt (mono- és biplane, mennyezeti és padlós kivitelben).

 

eSaote logoeSaote S.p.A. (Olaszország): Ultrahang és mozgásszervi MR berendezések. A cég ultrahang termékei esetében a teljes paletta mind szoftveresen mind hardveres új fejlesztésű. Korszerű szoftver platformon működnek, számos újszerű és egyedi megoldással. A portfolióban megtalálhatóak a hordozható berendezések és a konzolos kiépítésű berendezések is. Mozgásszervi MR berendezések között is számos egyedi megoldás található a dönthető nyitott mágneses nagyberendezéstől a kisízületek vizsgálatára specializált kis MR berendezésig.

ComecerComecer S.p.A (Olaszország): a Radiopharma és a Nukleáris Orvostudomány területén működő vállalatok és intézetek részére készít shilding rendszereket és egyéb berendezések. Termékportfóliója különféle szabványos alkalmazásokat, de kiváló minőségű testreszabott megoldásokat is tartalmaz az évek során megszerzett speciális szakértelemnek köszönhetően.

Ezeken túl kapcsolatban állunk:

  • LG Magyarország: Medikai megjelenítők
  • eRad teleradiológiai rendszerek.

Portfóliónkat úgy alakítottuk ki, hogy partnereink részére teljeskörű képalkotó megoldást tudjunk biztosítani. Cégünk munkatársai több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek különféle képalkotó projektek megvalósításában, illetve szaktanácsadással tudják segíteni az igények felmérését a projektek előkészítését.

Az eladásokon túl komoly hangsúlyt fektetünk a berendezések üzemben tartására, karbantartásra. Kollégáink rendelkeznek a szükséges gyártói kiképzésekkel. Több, mint 10 éves radiológiai területen szerzett tapasztalatuk garancia arra, hogy a felmerülő problémák gyors elhárításával biztosítsuk a berendezések folyamatos üzemét.