Cégünkről

Cégünket 2017-ben alapítottuk, tevékenységünk az orvosi képalkotó berendezések forgalmazása, üzemeltetése és szervizelése. Az azóta eltelt idő alatt már számos pályázaton vettünk sikeresen részt és több privát diagnosztikai központ beszállítói lettünk. A megvalósított projektek között volt egyedi gépszállítás és számos különböző modalitást magában foglaló összetett projekt is.

Eddigi tevékenységünk eredményeként több száz telepített berendezésünk üzemel az ország egész területén. Ebből, félszáznál is több c-íves, digitális mobil röntgen , valamint ultrahang berendezés, számos telepített röntgen és CT készülék színesíti installált bázisunkat. Több, mint 30 eszközünk került telepítésre a magyarországi egyetemi klinikákon.

C-íves portfóliónkban megtalálhatók az egyszerű képerősítős berendezések ugyanúgy, mint a komplex intervenciós direkt digitális, valamint a 3D képalkotásra is képes ortopédiai eszközök is.

Az ultrahang diagnosztikai berendezések eloszlása is igen változatos a csúcsteljesítményű kardiológiai eszközöktől az egyszerű hordozható készülékekig.

Magyarországon általunk képviselt gyártók:

Ziehm ImagingZiehm Imaging GmbH (Németország): C-íves műtői röntgen berendezések, valamint mini C-íves berendezések (Orthoscan (USA)). A világ vezető c-íves gyártója, évente több, mint 2000 legyártott berendezéssel.

Shimadzu LogoShimadzu Corporation (Japán):  A Shimadzu termékpalettája igen széles. A digitális mobilröntgenektől kezdve a padlóra- vagy mennyezetre szerelt röntgeneken át, felvételi-átvilágító, valamint angiográfiás berendezésekig terjedően minden területre tudunk megoldást kínálni.

eSaote logoeSaote S.p.A. (Olaszország): Ultrahang és mozgásszervi MR készülékek. A cég ultrahang termékei esetében a teljes paletta mind szoftveresen mind hardveres új fejlesztésű. Korszerű szoftver platformon működnek, számos újszerű és egyedi megoldással. A portfolióban megtalálhatóak a hordozható és a konzolos kiépítésű termékek is. Mozgásszervi MR berendezések között is számos egyedi megoldás található a dönthető nyitott mágneses megvalósítástól a kisízületek vizsgálatára specializált mobil MR eszközökig.

ComecerComecer S.p.A (Olaszország): a radiopharma és a nukleáris orvostudomány területén működő vállalatok és intézetek részére készít sugárárnyékoló megoldásokat és egyéb berendezések. Termékportfóliója különféle szabványos alkalmazásokat, de kiváló minőségű testreszabott megoldásokat is tartalmaz az évek során megszerzett speciális szakértelemnek köszönhetően.

Ezeken túl kapcsolatban állunk:

  • LG Magyarország: Medikai megjelenítők
  • eRad teleradiológiai rendszerek.

Portfóliónkat úgy alakítottuk ki, hogy partnereink részére teljeskörű képalkotó megoldást tudjunk biztosítani. Cégünk munkatársai több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek különféle képalkotó projektek megvalósításában, illetve szaktanácsadással tudják segíteni az igények felmérését a projektek előkészítését.

Az eladásokon túl komoly hangsúlyt fektetünk a berendezések üzemben tartására, karbantartásra. Kollégáink rendelkeznek a szükséges gyártói kiképzésekkel. Több, mint 10 éves radiológiai területen szerzett tapasztalatuk garancia arra, hogy a felmerülő problémák gyors elhárításával biztosítsuk a berendezések folyamatos üzemét. Cégünk rendelkezik a fenti feladatok ellátásához szükséges minőségbiztosítási tanúsítványokkal ISO9001:2015, ISO14001:2015 és NCAGE minősítéssel.